• Најефтини телефонски разговори

    Tелефонирајте со целиот свет преку Вашиот компјутер или телефон!
    Најдобри и најефтини услуги во VOIP телефонијата.

  • Плаќате само онолку колку што сте потрошиле!

    Зборувајте опуштено

  • Call Center - нашата најнова услуга

    Оператори за кол центар на Англиски, Германски, Грчки, Бугарски и Албански јазик. Продажба на производи, услуги и техничка подршка за партнери. Целосна платформа за Кол центри CRM, IVR, VoIP Communicator...

Кои сме ние

VoxNet е телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ. Нашата цел е да овозможиме едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од било кое место во светот. 
Што нудиме
 
- Лидер за меѓународни комуникации
- Заштеда на повици до 80%
- Единствена платформа за вашата компанија
- Детали на повици во реално време
- Виртуелна канцеларија
Што работиме
 
Поврзување со билинг системи, API, сопствена ВоИП апликација за IOS i Android, работа со сите IP-телефони и порти, онлајн техничка поддршка, готови услуги, проверени од претходните корисници

Услуги и продукти

Телефонски разговори. Телефонирајте преку вашиот Смартфо, Лаптоп/PC или VoIP телефон. Повикајте било кој фиксен или мобилен телефонски број во Македонија или меѓународен телефонски брoј по екстра ниски цени. Одлични квалитетни врски со премиум рути од дирекни светски телекоми. прочитајте повеќе...
Fulfillment. Услуга за надополнување на вашиот постоечки бизнис во интернет продажба. Дознајте колку може да профитирате од системите за стручна интеграција, грижа за корисници и нашата услуга за  E-commerce.  прочитајте повеќе...
Call Center. Продажба на производи, услуги и техничка подршка за партнери. Целосна платформа за Кол центри CRM, IVR, VoIP Communicator. Оператори на Англиски, Германски, Грчки, Бугарски и Албански јазик. прочитајте повеќе...
VoIP уреди. Продажба на VoIP адаптери и рутери за користење на евтини меѓународни разговори. Продукти од брендови како Linksys, Welltech и Vonets. прочитајте повеќе...
Aпликации. Апликации за разговори преку вашиот комјутер/лаптоп и за мобилни телефони со Android оперативен систем. VoxNet апликација за iPhone, iPod touch и iPad.  прочитајте повеќе...

Ви се допаѓа нашата понуда?