Апликации

Сопствени апликации за вашиот SmartPhone Android или IOS и за вашиот PC/Laptop Windows. Разговарајте преку вашиот компјутер/лаптоп или мобилен телефон брзо, лесно и едноставно.
VoIPSoftClient 
Апликација која ви овозможува разговори преку вашиот компјутер/лаптоп. Кликнете на ликот подолу за да ја превземете апликацијата.
Превземи ја VoipSoftClient  
YourDialer
VoxNet апликација за Android и iOS оперативни системи. Превземете ја Android верзијата од апликацијата преку следниот линк: превземи за Android.   Доколку имате iOS, превземете ја апликaцијата од следниов линк: превземи за iOS.
ITooLabs Communicator
Апликација која ви овозможува записи на повици, IVR, Virtual PBX, локален број, DID SIP броеви, autodialer. Кликнете на следниов линк за да ја превземете апликацијата: превземи ITooLabs Communicator

Продукти и услуги

Тагови

  •  Апликации
  •  Смартфон
  •  Компјутер
  •  Лаптоп
  •  YourDialer
  •  ITooLabs Communicator
  •  VoIPSoftClient

Сведоштва

Ви се допаѓаат апликациите?

Контактирајте нè за сите ваши сугестии и коментари