VoIP Уреди

Доколку услугите на VoxNet ги користите на по професионален начин со поголема компресија на SIP Протокол и за поврзување на вашата телефонска централа, може да користите и VoIP адаптери.
Соодветни уреди, како што се VOIP телефони, адаптери и слично, може да се купат и преку нашата компанија.
 
Wirless-G Broband Router WRTP54G со 4 porten switch + 2 VoIP порти FXS (со гратис ваучер од 500 денари во разговори), за цена од: 2850 денари.
Linksys PAP2T и SPA2002 VoIP адпатери со 2 porti FXS за користење на евтини мегународни разговори (со гратис 500 денари во разговори), за цена од: 2050 денари.
WELLTECH ATA-171 и ATA-172 VoIP адаптери со FXS и FXO port +ruter (со гратис ваучер од 500ден.разговори), за цена од: 2050 денари.
Vonets HT-620 VoIP адаптери со FXS и FXO port +ruter (со гратис ваучер од 500 денари разговори), за цена од : 1850 денари.

Продукти и услуги

Тагови

  •  Продукти
  •  VoIP Уреди
  •  Wirless-G Broband Router WRTP54G
  •  Linksys PAP2T, SPA2002
  •  WELLTECH ATA-171, ATA-172
  •  Vonets HT-620

Сведоштва

Ви се допаѓаат нашите продукти?