Fulfilment

Услуга за надополнување на вашиот постоечки бизнис во интернет продажба. Имате производ потребен ви е комплетен логистички сервис: увоз на производи, чување и складирање, пакување и испорака до краен потрошувач и наплата.
Магацин и дистрибуција со брз 24 часовен дистрибуциски сервис
Брза и ефективна услуга при превземање и пакување на пратки и сигурна достава до Вашите клиенти. Од моментот на превземањето до моментот на пакување, нудиме комплетна услуга на складирање и дистрибутерски услуги со кои максимално се намалуваат трошоците и Ви овозмужува флексибилна дистрибуција и решенија.
Комплетна услуга за клиентите и 24 часовна поддршка
Нашиот контакт центар, електронската пошта и агентите за поддршка се обучени и професионални во решавањето на сите потенцијални проблеми. Со уникатен контролен систем  ние го следиме секој проблем  и доведуваме до брзо и ефикасно решение.
Предности:
 • Автоматизирана електронска кореспонденција на потврдување на достави, порачки и повратни пратки.
 • Прилагодена интернет комуникација и секакви транскациски активности за статусот на порачка во било кое време.
Интеграција во реално време  XML
Со стручноста во XML комуникации ние нудиме конекција во реално време со висок ранг на варијации на шопинг и комерцијални дизајни.
Предности:
 • Флексибилен статус на порачка и тракинг.
 • Компетентен ИТ персонал кој лесно може да помогне да се подобри искуството на клиентот со достапност до нашата поддршка во реално време. 
 • Софистицирано решение дизајнирано за транспарентност на пратките и за ефикасност во работата.
 • Транскациско процесирање на откажани порачки, промена на адреси  и грижа на клиентите за побрз трансвер и подобра услуга по намалени трошици.
Програмирање и интеграциски услуги
Постигнете ги Вашите цели со уникатен систем за интеграција специјализиран за Вашите потреби.
Предности: 
 • ЦРМ системот е флексибилен и е возможен за употреба со бројни варијации на промотивни и оперативни мерки.
 • Голема палета на шопинг опции и конзументи.
 • ИТ тим кој е секогаш тука да Ви помогне да го модифицирате сопственото решение.
 • Класицирање на пратки за најдобар начин на достава кој не само што нема да ја оштети туку и ќе ја зачува пратката од било какви надворешни фактори кои би довеле до намалувањето на корисноста на производот. 

Продукти и услуги

Тагови

 •  Интернет продажба
 •  Магацин
 •  Дистрибуција
 •  Пратки
 •  Складирање
 •  Тракинг
 •  Интеграциски услуги

Сведоштва

Ви се допаѓа услугата?