Call Center

Посветени сме да обезбедиме позитивен и траен впечаток за вашиот бренд во секоја интеракција со Вашите клиенти.
Оператори за кол центар
Нашата најнова услуга опфаќа оператори за кол центар на Англиски, Германски, Грчки, Бугарски и Албански Јазик. Продажба на производи, услуги и техничка подршка за партнери.
Целосна платформа за кол центри CRM, IVR, VoIP Communicator...

Продукти и услуги

Тагови

  •  Продажба на производи
  •  CRM
  •  IVR
  •  VoIP Communicator
  •  Техничка подршка

Сведоштва

Ви се допаѓа услугата?