Телефонија

Достапни насекаде во светот, без плаќање на роаминг.  можете да телефонирате и кога сте во странство од сите мрежи каде и да сте без дополнителни трошоци од типот на роаминг
Телефонирање од вашите канцеларии или домашен фиксен телефон
Оваа услуга овозможува меѓународни телефонски разговори од типот стандарден телефонски уред со користење на ВоИП адаптер.
 
 
Телефонирање од вашите компјутери или лаптопи
VoxNet ви овозможува да телефонирате од вашиот лаптоп или desktop PC по неверојатно ниски тарифи
Предности:
  • Ќе може да повикате било кој фиксен или мобилен телефонски број во Македонија како и меѓународни тел.брoеви по екстра ниски цени.
  • Ќе можете да телефонирате и кога сте во странство од сите мрежи каде и да сте без дополнителни трошоци од типот на Роаминг.
  • Можност за да има странски фиксен телефонски број од голем број на земји на кој ке може да се прима дојдовни телефонски повици.
Телефонирај од твојот мобилен телефон:
Со оваа услуга ќе може да телефонирaш од твојот мобилен телефон по неверојатно ниски тарифи, од 1 денар за минута кон меѓународни телефонски броеви, како и кон фиксната и мобилна телефонска мрежа во Македонија:
Предности:
•    Достапен насекаде во светот без плакање на роаминг.
•    Одлични квалитетни врски со премиум рути од дирекни светски телекоми.

Продукти и услуги

Тагови

  •  Services
  •  Telecommunication
  •  Telephone calls
  •  Fixed phone
  •  Office
  •  Personal computer/LapTop
  •  Mobile Phone

Сведоштва

Ви се допаѓа услугата?