Кратко за нас

VoxNet е телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ. Нашата цел е да овозможиме едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од било кое место во светот.

Нашите вредности

Мисија

Дирекни квалитетни премиум рути со познати светски телекоми а наскоро и Македонски телефонски броеви во секоја точка на светот.

Визија

Едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од било кое место во светот.

Продукти и услуги

VoIP уреди и апликации, за користење на евтини меѓународни разговори во секоја точка на светот. Заштеда на повици до 80% со продуктите од брендот Linksys, Welltech и Vonets и сопствена ВоИП апликација. прочитај повеќе...

Услуги за надополнување на Вашиот бизнис. Системи за стручна интеграција, грижа за корисници и наша услуга за E-commerce. Целосна платформа за Кол центри. прочитај повеќе...